Întrebări frecvente

În scopul accesării integrale a cursului Introducere în IT, disponibil pe platformă, va trebui să-ți creezi un cont nou din secțiunea “Log-in / Cont nou” de pe site. În pasul următor va trebui să efectuezi și plata, accesând pagina de plată aferentă cursului. După crearea contului vei fi direcționat către pagina “Vezi curs”, iar deasupra video playerului vei regăsi link-ul care te trimite către pasul de efectuare a plății.

Pentru o experiență de învățare plăcută, te rugăm să ții cont de următoarele:

Pentru a putea accesa platforma de training, vei avea nevoie de un device, preferabil laptop sau desktop, cu conexiune stabilă la internet, ideal tastatura în limba engleză și un sistem de operare care să funcționeze bine (minim 4GB RAM). Poți utiliza atât Windows cât și macOS.

Browser-ul recomandat este Google Chrome / Mozilla Firefox sau Safari.

Opțional dacă ai posibilitatea de a conecta la device-ul tău un monitor suplimentar, îți va fi mai simplu să vizualizezi materialele înregistrate și în același timp să lucrezi la exerciții.

Pentru ca în timp ce urmărești cursul să te poți concentra asupra noțiunilor tehnice noi, este ideal să ai cunoștințe minime de utilizare a PC-ului

Acest curs este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Dacă reprezinți o persoană juridică, după crearea contului și efectuarea plății, în secțiunea “Contul meu” vei putea introduce datele necesare emiterii facturii. Factura îți va fi trimisă pe email în cel mai scurt timp posibil.

Odată ce ai achiziționat cursul, ai posibilitatea de a solicita refund în termen de 14 zile calendaristice, doar dacă NU ai parcurs mai mult de 20% din totalul materialelor înregistrate disponibile pe platformă. Progresul tău va fi disponibil în secțiunea “Progres curs”.